Trainingen

Bekijk hier wat een Body&Brain training zoal kan inhouden!
a

Connectie maken met je lichaam, voelen, mediteren, loslaten, openen, ...

Elke les is anders. We openen en stretchen nieuwe delen van ons lichaam. De meeste trainingen bevatten de volgende onderdelen vermeld op deze pagina.Ons aanbod is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beoefenaars. De oefeningen zijn haalbaar voor alle leeftijden. Tussendoor is er individueel advies voor de deelnemers.

a

Training

1.  Brain Wave vibration

Regelmatig warmen we ons lichaam op voor de les. Dit gebeurt door trillengen te creëren zoal in deze video. Onze energie begint te circuleren, ons lichaam wordt warmer en onze immuniteit stijgt.  Door deze bewegingen veranderen onze hersengolven naar een ander ritme en op die manier kijken we anders tegen het leven aan en verbeteren onze strategieën ten aanzien van stress.

MEER INFO

2. Meridiaanstretching

We stretchen ons lichaam met de bedoeling onze meridianen te openen. Meridianen kan je beschouwen als een netwerk van energiebanen zoals we een netwerk van bloedvaten hebben waarin het bloed stroomt. Als energie beter stroomt doorheen onze organen en doorheen ons lichaam, zal je ook ervaren dat je meer energie hebt.  Je ervaart meer stabiliteit en harmonie.

MEER INFO

3. QI GONG

Qi Gong betekent letterlijk ‘energie dans’. Bij Qi Gong gaat het om trage bewegingen, waarbij onze ledematen ontspannen en los zijn, focus op ademhaling, en aandacht op je lichaam. Je kan Qi Gong beoefenen om een specifieke meridiaan te openen, je kan Qi gong beoefenen om je lichaam te ontspannen en bepaalde plekken in je lichaam te openen,  je kan Qi Gong beoefenen om je kracht te ontwikkelen en blokkades te doorbreken en je kan Qi Gong beoefenen omdat je het leuk vindt en je er rustig van wordt. Qi Gong creëert meesterschap. We doen regelmatig Qi Gong gedurende de lessen. We doen elke vrijdagochtend Qi Gong.

BOEK NU UW GRATIS SESSIE
Bodynbrain - Body & Brain - LPS Aanbod

4. NAVELMASSAGE

In de Oosterse geneeskunde betekent een goede gezondheid dat onze buik warm is en onze geest leeg (en kalm). Onze buik is een belangrijke plaats in ons lichaam. Veel spanningen, huidige of oude, stapelen zich op in onze buik. De darmen worden verkrampt, koud en stijf en worden pijnlijk. In Body&Brain masseren we regelmatig onze buik. Er zijn verschillende manieren om je buik te masseren, het effect is dat je hele lichaam ontspant. Door onze buik te masseren, activeren we tegelijkertijd onze innerlijke organen en onze hersenen. Het verhoogt de circulatie in je lichaam. Omdat onze hormonen serotonine en dopamine meer gebalanceerd worden, worden onze emoties en onze stemming ook meer evenwichtig. Het kan ook soms de pijn en spanning in je lichaam verminderen. Het helpt je om de vitaliteit van je lichaam te verhogen en ook je immuniteit verbetert!

BOEK NU UW GRATIS SESSIE

5. LICHAAM BEKLOPPEN EN VIBRATIES STIMULEREN

Regelmatig doen we een ritmische training waarbij we onze gedachten stil zetten en stilte vinden. Het begint met onze lichaam te bewegen op het ritme van Koreaanse drum of ritmische muziek. We brengen onze gedachten op zero punt.

We bekloppen ons lichaam om trillingen te creeren en op die manier de circulatie te verbeteren.

MEER INFO
Bodynbrain - Body & Brain - Lichaam bekloppen
Bodynbrain - Body & Brain - HSP - Energetische meditatie

6. ENERGETISCHE MEDITATIE

“Ji-gam” is een energie meditatie die een onderdeel is van onze beoefening waarbij je leert je geest tot rust te brengen, je bewust te verbinden en energie te voelen. Dit zal je helpen om jezelf te centreren in een evenwichtig brein, aangezien je geest en lichaam harmonieus zullen synchroniseren. Dit zal op natuurlijke wijze leiden tot Dahn Mu, wat een dans van energie in een meditatieve staat waar je je vrij kunt voelen in je geest en lichaam terwijl je op natuurlijke wijze je energie traint om te stromen.

MEER INFO
bodynbrain

Drie pijlers. Voor een optimaal resultaat. .

 GEZOND LICHAAM
Je blijft in contact met je lichaam en je voelt je goed in je vel

GELUKKIGE STEMMING
Je leert je meest authentieke zelf kennen via het beoefenen van mededogen voor jezelf en de mensheid

MILDE SPIRIT
Je boort je maximale potentieel aan om je leven vorm te geven zoals jij het liefst wil.

BOEK NU EEN PROEFLES