Aanbod

Ontdek hier ons volledige aanbod aan Body&Brain - trainingen, workshops, meditatiereizen...

Ons aanbod voor jou

Ons aanbod is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beoefenaars. De oefeningen zijn haalbaar voor alle leeftijden. Tussendoor is er individueel advies voor de deelnemers.

Body & Brain Yoga Aanbod

Body&Brain

Kom naar onze Yoga studio in Deinze – Astene. Je kunt er dagelijks verschillende Body&Brain Yogalessen volgen. Online lessen zijn beschikbaar. De trainingen duren een uur.  Als je individueel advies, drukpuntmassage of individuele training wenst, kun je de trainer contacteren voor een afspraak. Een individuele introductieles met persoonlijk advies op aanvraag is ook mogelijk. Wil je preventief werken aan je fysische en geestelijke gezondheid? Neem contact met Katrien 0497/82 44 77.

Ilchi Lee - Workshop Marriot Gent - 25 maart 2018

Workshops

Workshop Shimsung of ‘Je Ware Ik’ vinden

Via lezingen, groepswerk en energetische oefeningen, laten we oude patronen los. Meer informatie bij Katrien Bouciqué: 0497 82 44 77.

Workshop ‘Leren mediteren’

Wil je leren mediteren maar weet je niet hoe je er aan begint? In de cursus leren mediteren bespreken en oefenen we verschillende vormen van mediteren. Deze cursus gaat online en offline door in juli 2020.

data online: di 7 juli, 14 juli, 24 juli en 28 juli 2020. Van 10.30 u. tot 12.00 u.

Offline in Astene: woe 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli. van 10.30 u. tot 12.00 u.

info bij Katrien Bouciqué: 0497 82 44 77.

Meditatiereizen

In het voorjaar van 2020 worden twee ‘Meditation Tours’ georganiseerd in Tenerife. Wat kan je verwachten van een Meditation Tour? Bezoek aan bepaalde plaatsen met hoge vibraties om je lichaam te helen in de natuur, verschillende vormen van meditatie om je lichaam en geest met elkaar te verbinden, workshops met TAO master Jeon Sunsanim die diepe inzichten brengen.

meer info: tel 0497/ 82 44 77.

Yoga4Business

Bedrijven kunnen een sessie Body&Brain aanvragen. Je lichaam bewegen werkt preventief en brengt je in een positieve gemoedstoestand. Je kan gratis eens een proefles aanvragen van een 20-tal minuten om te ervaren wat het aanbod kan zijn. Alle lessen kunnen nu ook online gegeven worden. We kunnen een lessenreeks maken, aangepast aan de wensen en noden van het bedrijf.  Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. tel 0497/82 44 77.

bodynbrain

Drie pijlers. Voor een optimaal resultaat. .

 GEZOND LICHAAM
Je blijft in contact met je lichaam en je voelt je goed in je vel

GELUKKIGE STEMMING
Je leert je meest authentieke zelf kennen via het beoefenen van mededogen voor jezelf en de mensheid

MILDE SPIRIT
Je boort je maximale potentieel aan om je leven vorm te geven zoals jij het liefst wil.

BOEK NU EEN PROEFLES