Aanbod

Ontdek hier ons volledige aanbod aan Body&Brain - trainingen, workshops, meditatiereizen...

Ons aanbod voor jou

Ons aanbod mikt op zowel beginnende als ervaren beoefenaars. De oefeningen zijn haalbaar voor alle leeftijden. Tenslotte kies je voor individuele lessen of groepslessen.

Body & Brain Yoga Aanbod

Body&Brain

Kom lang naar onze Yoga studio in Deinze – Astene. Je kunt er dagelijks verschillende Body&Brain Yogalessen volgen. De trainingen duren meestal een uur. Als je individueel advies, healing of individuele training wenst, kun je de trainer contacteren voor een afspraak. Een individuele introductieles met persoonlijk advies op aanvraag mogelijk. Wil je preventief werken aan jouw fysische en geestelijke gezondheid, dan ben je welkom voor een afspraak.

Ilchi Lee - Workshop Marriot Gent - 25 maart 2018

Workshops

Speciale workshop in onze Yoga studio in Deinze – Astene met Koreaanse Bodynbrain-master uit Londen. Doel van de workshop is dieper zoeken naar je Ware Ik los van vooroordelen en gewoontes. Via lezing, groepswerk en energetische oefeningen, laten we oude patronen los. Wanneer? Zaterdag 1 december van 13 u tot 18 u en zondag 2 december van 10 u  tot 18 u. Meer informatie bij Katrien Bouciqué: 0497 82 44 77. De workshop is in het Engels – vertaling naar het Nederlands is voorzien.

Meditatiereizen

In samenwerking met andere Europese centra neem je deel aan meditatiereizen naar speciale plaatsen op de Aarde. Sedona US, Canada, Zuid-Korea, Nieuw Zeeland. Meer informatie bij de trainer.

Yoga4Business

Ook bedrijven kunnen een sessie Body&Brain aanvragen. Er wordt een  les aangeboden aangepast aan de wensen en noden van het bedrijf.  Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

bodynbrain

Drie pijlers. Voor een optimaal resultaat. .

 GEZOND LICHAAM
Je blijft in contact met je lichaam en je voelt je goed in je vel

GELUKKIGE STEMMING
Je leert je meest authentieke zelf kennen via het beoefenen van mededogen voor jezelf en de mensheid

MILDE SPIRIT
Je boort je maximale potentieel aan om je leven vorm te geven zoals jij het liefst wil.

BOEK NU EEN PROEFLES