Wat?

Wat is Body & Brain ? Ontdek hier hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen.

WAT IS BODY & BRAIN ?

Body&Brain helpt je om, met eenvoudige lichaamsoefeningen, een gezond en gelukkige leven uit te bouwen en je eigen potentieel maximaal te verwezenlijken. De dynamische training bevordert de energieflow in je lichaam en bewerkstelligt ontspanning van lichaam en geest, je wordt je meer bewust van je energie en je lichaam wordt soepel. Dit alles helpt je om je leven zodanig vorm te geven dat het je meer voldoening schenkt.

Body&Brain vindt zijn oorsprong in de eeuwenoude Koreaanse traditie van holistische genezing en geest-lichaam beoefening.

Verloop van een training

Maak hier kennis met onze manier van werken. Wat volgt is een voorbeeld. Het stramien ligt echter niet vast. Elke les is anders en er komen andere facetten aan bod. Zo bouwen verder aan een betere verbinding met onszelf.

Opwarming

Bij het begin van de les warmen we ons lichaam op door de bloedcirculatie te verbeteren. Ons lichaam wordt warmer en onze immuniteit verhoogt.

Openen energiekanalen

We openen ons lichaam met stretchen, soms bekloppen we ons lichaam. De energiebanen openen en energie verspreidt zich overal in ons lichaam. We ontspannen geblokkeerde plaatsen.

Ademhalingsoefeningen

Ademhalingstechnieken zijn een belangrijk onderdeel van de lessen en helpen ons om energie te accumuleren in ons lichaam. Ademhaling brengt ons in het nu.

Energiemeditatie

Mediteren is een ruim begrip. We ervaren bewegende meditaties, Qi Gong, klankmeditaties, en zo veel meer.