Katrien – Yoga coach

Dat is mijn naam! Samen nemen we het pad naar een groter zelfbewustzijn, een hogere graad van geluk en een stabieler evenwicht.
a

Mijn werking

Wie ben ik en waar sta ik voor...

bodynbrain

Body&Brain en de energetische principes ervan delen met de deelnemers vormen de kern van mijn motivatie. Mijn doelstelling is om de mensen te laten groeien op gebied van gezondheid maar vooral ook om hen dichter te brengen bij zichzelf. Op die manier word je gelukkiger, voel je je rustiger en stijgt je zelfvertrouwen. Body&Brain brengt je bewustzijn in je lichaam, en dan vooral je buik, waar in deze tijden heel veel spanningen aanwezig zijn. De immuniteit verhoogt als het bloed beter circuleert in ons lichaam.  Onze lichaamstemperatuur stijgt en onze immuniteit stijgt. Er verschijnt een glimlach op ons gezicht die zich verder verspreidt.

a

Mijn missie

Health, Happiness and Peace!

Ik ben een Body&Brain trainer die mensen helpt om zich te verbinden met zijn/haar lichaam en hen helpt om ‘balast’ los te laten. Ik help mensen om hun energiekanalen te openen en zich te verbinden met hun ‘oorspronkelijk Zijn’.

In deze toestand ervaren de mensen een energiestroom waarbij de buik warm is, het hart open en het hoofd is koel. In deze energetische toestand is men gelukkig, gezond en vredig. Als iedereen zo’n toestand ervaart is er echte vrede. HSP = Health, Happiness and Peace!

Bodynbrain - Body & Brain - HSP
a

Mijn visie

Bodynbrain - Body & Brain - Katrien - Visie

De magie van “Hong Ik”…

Na mijn opleiding als Body&Brain trainer, heb ik mijn uniform in Korea gekregen. Dit gebeuren verbindt mij met een netwerk van andere Body&Brain trainers overal verspreid over de wereld: Korea, Japan, VS, Nieuw-Zeeland, Rusland, United Kingdom, Frankrijk, Tsjechië, Letland. Mijn visie is om in België een gemeenschap te vormen waarbij de mensen verbonden zijn met hun ‘Ware zijn’ en leven vanuit de filosofie: ‘Wat goed is voor mij, is goed voor de ander’. We zijn van binnen allemaal gelijk en verbonden. In Korea noemt men dit ‘Hong Ik”.

a

Mijn achtergrond

Voor Body&Brain Yoga was ik leerkracht Pedagogische vakken in Deinze. In 2008 kreeg ik de kans om naar de VS te verhuizen In 2010 ben ik gestart met Body&Brain trainingen in Kingwood, Houston, Texas.
Ik volgde verschillende programma’s en werd meer en meer enthousiast over deze unieke energetische training.

In November 2012 begon ik cursussen te volgen in Sedona en in 2013 werd ik Dahn Master. In 2014 kreeg ik op een Meditation Tour in Korea mijn uniform. Ik begon les te geven in Haarlem (Nederland). daar wordt nog altijd Body&Brain training gegeven,

Vanaf 2016 ben ik terug in België en ik gaf Body&Bran trainingen op verschillende locaties. Af en toe komt een Koreaanse trainer naar België om een diepere training te geven. Sedert september 2018 huur ik de huidige locatie om lessen te geven. Het is mijn droom dat meer en meer mensen de kans krijgen om meesterschap te verwerven over zichzelf.

Body & Brain verhoogt jouw levenskwaliteit

 Body & Brain trainingen bevat componenten van stretchen, Qi Gong, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Elke les is anders. Na de opwarming openen we onze energiekanalen om verbinding te maken met ons lichaam en om spanning los te laten. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en energiemeditatie. 

a

Getuigenissen

Nancy - Deinze

Door de Body&Brain sessies voel ik me heel goed. Mijn darmfuncties zijn duidelijk veel verbeterd. Door de stretching-oefeningen is de pijn in mijn linkerknie bovendien sterk verminderd. Dat alles gaf een boost aan mijn zelfzekerheid. Daarom ben ik Katrien super dankbaar dat ze mij Body&Brain heeft leren kennen.

Tanja - De Pinte

Vorig jaar in september trok het foldertje van 'Body&Brain' mijn aandacht. Je mocht een gratis proefsessie ervaren dus ik dacht, niets te verliezen, ik probeer het eens. De les overtrof al mijn verwachtingen. Katrien doet dit op een professionele en laagdrempelige manier waarbij iedereen, jong en oud, zich op zijn/haar gemak voelt.

Flore - Gent

Tijdens mijn studies aan de Chinese universiteit in Shenyang kwam ik in contact met yoga. Het was liefde op het eerste gezicht. Terug thuis hoorde ik van mijn pa dat Katrien cursussen gaf in Gent. De kennismaking met Body&Brain was zo mogelijk nog rijker en meer bevredigend. Een ware zegen voor lichaam en geest en een aanrader voor iedereen.

//–>