Katrien – Yoga coach

Dat is mijn naam! Samen nemen we het pad naar een groter zelfbewustzijn, een hogere graad van geluk en een stabieler evenwicht.
a

Wie ben ik en waar sta ik voor...

bodynbrain

Body&Brain en de energetische principes ervan delen met de deelnemers vormen de kern van mijn sterke motivatie. Mijn doelstelling is de leden te laten groeien op gebied van gezondheid en energie maar vooral ook op spiritueel vlak. Op regelmatige basis werk ik samen met een Koreaanse master uit Londen, die daarvoor naar België komt en workshop geeft. Natuurlijk is er steeds een vertaling voorzien.

Fysieke optimalisatie

De technieken van Body&Brain versoepelen en verstevigen jouw lichaam. Het resultaat: meer kracht, flexibiliteit en hogere levenskwaliteit en minder pijn.

Energie meditatie

Deze energieke vorm van meditatie verhoogt de focus en de concentratie. Je leert je emoties beheersen en verhoogt je mindfullness en mededogen.

Zelfbewustzijn

Je ontdekt je volledige innerlijke potentieel  en leert je geestelijk te ontspannen. Met minder stress en meer zelfbewustzijn als resultaat.
a

Mijn opleidingen

Start Dahn Yoga op 26 juli 2010 in Kingwood, Houston, Texas.
Shim Sung in Kingwood, Houston (November 2010);
Dotong in Mago Garden, Sedona, Arizona (September 2011);
B.M.T (Brain.Managment Training) in Mago Garden, Sedona ( Maart 2012);
Chun Gahng in Mago Garden, Sedona (Mei 2012);

BEL (Brain Education Leadership) in Mago Garden, Sedona (Nov. 2012);
Dahn Master (Body&Brain Yoga) in Mago Garden, Sedona (April 2013).
Dahn Master (Body&Brain Yoga), uitreiking uniform (Korea, mei 2014)
Nieuw-Zeeland Metditation Tour (jan 2015)
Sedona (aug 2015)

Londen:  Healing Chakra’s (2015)
Korea: Earth Citizen Movement (okt 2015)
Sedona: BBC (september 2016)
Nieuw Zeeland (Earth Citizen festival (jan 2017)
London: Life Particle Meditation (aug 2017)

Body & Brain verhoogt jouw levenskwaliteit

 Body & Brain trainingen bevat componenten van stretchen, Qi Gong, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Elke les is anders. Na de opwarming openen we onze energiekanalen om verbinding te maken met ons lichaam en om spanning los te laten. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en energiemeditatie. 

a

Getuigenissen

Nancy - Deinze

Door de Body&Brain sessies voel ik me heel goed. Mijn darmfuncties zijn duidelijk veel verbeterd. Door de stretching-oefeningen is de pijn in mijn linkerknie bovendien sterk verminderd. Dat alles gaf een boost aan mijn zelfzekerheid. Daarom ben ik Katrien super dankbaar dat ze mij Body&Brain heeft leren kennen.

Tanja - De Pinte

Vorig jaar in september trok het foldertje van 'Body&Brain' mijn aandacht. Je mocht een gratis proefsessie ervaren dus ik dacht, niets te verliezen, ik probeer het eens. De les overtrof al mijn verwachtingen. Katrien doet dit op een professionele en laagdrempelige manier waarbij iedereen, jong en oud, zich op zijn/haar gemak voelt.

Flore - Gent

Tijdens mijn studies aan de Chinese universiteit in Shenyang kwam ik in contact met yoga. Het was liefde op het eerste gezicht. Terug thuis hoorde ik van mijn pa dat Katrien cursussen gaf in Gent. De kennismaking met Body&Brain was zo mogelijk nog rijker en meer bevredigend. Een ware zegen voor lichaam en geest en een aanrader voor iedereen.

//–>